Om oss

(Klicka på bilden för att förstora den och se bättre!)

Smoke Rings Sisters bildades 2011 för att göra en enda konsert. Men det blev många fler tack vare personkemi, röstklanger och den gemensamma passionen för jazz och swingeran mellan 1920-1950! Vem kan motstå det dekadenta 20-talet med flappermodet eller det glamorösa 1950-talets Las Vegasskimmer? Ja inte den här trion iallafall!

Idag är tjejerna ett fullgående swing, jazz, evergreens och boogie woogietåg som bokas i alla möjliga sammanhang, i hela Sverige! Med gedigna musikaliska bakgrunder och stor erfarenhet jobbar de proffessionellt och helhjärtat med Smoke Rings Sisters.

Visionen är att skapa en sprakande helhetsupplevelse med alltifrån den fantastiska musiken till det rent visuella med moderiktiga, tidsenliga kläder och mikrofoner. De vill vara en sann tidskapsel för sin publik!

Smoke Rings Sisters har en drivkraft att hålla orginal-låtskatten vid liv , men vill även skapa en brygga över till vår tids musik. Så bli inte förvånade om ni plötsligt hör en av Michael Jacksons låtar i boogie woogie-stil, eller om Madonna dyker upp i en bossa nova!

Varmt välkomna att höra av Er via vår e-post: info@smokeringssisters.se