Sagt om oss

 

Under en intensiv timme syr de elegant ihop det profana med det andliga. Den väl avvägda blandningen av ironisk distans och uppriktig innerlighet bär hela vägen. 
Ett signum är de växlingsrika tolkningarna. Efter att ha framfört en traditionell julsång på klassiskt manér, skiftar de snabbt över till att exprimentera med både rytmik och frasering. Trion äger en ovanligt yster energi.
Peter Grönborg, BT

You were the icing on the cake! We will definitely use you again!
Tom Johnston, CEO SKF

Tack Smoke Rings Sisters för att ni även i år bjöd på en fantastiskt show på Trettondagskonserten med bal!
Göteborgsoperan

Årets stipendiekonsert bjöd på mängder av klassiska verk, glädje och underhållning av bästa märke. Smoke Rings Sisters gjorde ingen besviken. En taktfull underhållning som aldrig blev tråkig, tvärtom gick publiken hem i den första vinterkylan med ett leende på läpparna. Det är en högklassig underhållning som trion bjuder på. Att de bara sjungit ihop sedan 2011 är svårt att ta in. Det blir inte sämre av att musikerna i The Dixie Dan Band är enastående fullblodsexemplar.
Per-Anders Klöversjö, Alekuriren

Mycket välgjort och stiligt riggat!
Harald Treutiger

Smoke Rings Sisters var en av många höjdpunkter i Good Old Days på Folkan. Det spritter om dem, särskilt när de utmanar The Andrews Sisters, som med Tico Tico, men aldrig mer än när de lät 12-årige steppdansaren Auguste Marmus illustrera ”Happy Feet.”
Borås Tidning

Min 40-årsfest gick i Cotton Club-tema. Kollade på nätet efter ett band som skulle kunna spela en stund. Hittade SRS och gjorde en förfrågan om de kunde komma hem i mitt vardagsrum och förgylla festen. Det blev en underbar kväll i 30-talsanda. SRS hade klänningar och frisyrer helt i kvällens tema. SRS sjöng fantastiskt och höjde min fest till en nivå där alla festdeltagare var på topp. Det är en kväll som jag kommer att minnas som magisk!!!!
Sara di Benedetto, kostymör Göteborgsoperan

Jag var en av de lyckliga åhörarna på Kungsbacka Teater i fredags och måste erkänna att Er fartfyllda show, musikalitet, sång och glada energi överträffade min förväntan med råge! Ni är så otroligt proffsiga i både framförande och upplägg. TOP CLASS ACT!
Boogie-Larsa, Göteborg 2014

Det var superfint! Ni var superfina! Och musiken störtskön, precis så mysig som vi hade hoppats.
Pia Ahnlund, kommunikatör Havs- och Vattenmyndigheten

Ni totallevererade, så uppskattat!
Maria Dahl, Kultursamordnare på Kultur- och fritidsförvaltningen Partille

Wow! Vilka tjejer! Iklädda tidsenliga kläder och med mikrofoner som vittnar om en annan tidsepok sjöng ”Smoke Rings Sisters” låtar som vi alla kände igen! Underbar stämsång! Publiken var mycket nöjda!
Marie Arturén, sångerska

Det är synd om de som inte var där och lyssnade på och upplevde Smoke Rings Sisters. Det var det bästa jag upplevt på länge! Håll utkik efter dessa tjejer.
Anders Jansson, projektledare Nöjesdoktorn

Detta var 3:e gången jag hade nöjet att se och höra er och ni blir bara bättre å bättre!
Denna afton överträffar ni t.o.m. den skicklige Magnus Bäcklund (som jag anser är i nivå med Körberg & Skifs). Ni har ju också fina kläder och bjuder inte bara på swing. Det där Edit Piaf-numret var härligt passionerat, potpurriet modernare låtar i jazzversion är ett högklassigt nummer med kul arr och fräcka rytmer. STORT TACK för er härliga musikalitet, sångglädje och varma charm!!!

Boogie-Larsa, 2015

Alltså den som inte ler från öra till öra nu är ju inte människa!
Frida Zetterström, programledare ”Luften är fri” i P4 Göteborg

De är lika bra som de ser ut! Så professionella!
Maria Förssell Six, Hotell- och restaurangansvarig Tjolöholms Slott