Kompalternativ

Eftersom formatet är så anpassningsbart kan du välja mellan flera olika alternativ till just ditt event:

Alt. 1: Smoke Rings Sisters med The Dixie Dan Band.

Rutinerade musiker som tillsammans med tjejerna lyfter stämningen i taket! Perfekt för riktig livestämning med ett par av Göteborgs skickligaste musiker.
dixie

Alt. 2: Smoke Rings Sisters med förinspelade bakgrunder.

Vår vanligaste bokning! Smoke Rings Sisters sjunger till snygga och välproducerade bakgrunder, gjorda av riktiga musiker och med tidsenligt sound. Faktiskt så passar formen till både stora och små tillställningar. Alla bakgrunder är inspelade med riktiga musiker eftersom livekänslan är av stor vikt för oss, trots att det är inspelade bakgrunder.

Alt. 3: Smoke Rings Sisters med storband.
Få hela upplevelsen! Ett storband är svängigt mäktigt, och har du budget ska du absolut se till att boka oss med storband!
CA5B0697

Alt. 4: Smoke Rings Sisters med stråkkvartetten Wulfson Quartet.

Wulfson Quartet är en stark stråkkvartett som utstrålar glädje och proffessionalitet. Tillsammans med Smoke Rings Sisters blir det en fantastisk kombination på fester, vigseln, minglet eller till jul!
(http://www.wulfsonquartet.com)
WulfsonQuartet6411

Alt. 5: Smoke Rings Sisters a capella.

Ibland, vid kortare framföranden, är det fullt möjligt att framföra sånger helt acapella. Dvs utan backtracks eller instrument – endast tjejernas röster. Framför allt om spelstället inte har tillgång till någon som helst teknik eller om det bara är så man vill ha det. För acapella är underbart!