Smoke Rings Sisters

Smoke Rings Sisters

Smoke Rings Sisters
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Borås/Ulricehamn: Storbandskonserter med Boge Big Band

maj 13, 2017 @ 17:00 - maj 14, 2017 @ 19:00

Lördag den 13 maj 2017 kl. 17.00, Folkets Hus i Ulricehamn

Nu får du chansen igen, förra årets succéföreställning är tillbaks. Stig ombord i en riktig tidskapsel och åk tillbaka till tiden som svängde!

Smoke Rings Sisters – vokaltrion med det fantastiska Andrews Sisters-soundet tar dig tillbaka till den fenomenala jazz och swingeran mellan guldåren 1920 och 1950 då jazz, charleston, boogie woogies, ragtimes, lindy och swing var tidens melodi! Tillsammans med Boge Big Band bjuder de på en sprudlande tidsresa med de bästa sångerna såsom ”Puttin´on the Ritz”, “ Mack the knife”, ”Boogie Woogie Bugle Boy”, ”The Lady is a tramp”, ”Rum and Coca Cola” och många fler. Ett par av våra svenska stjärnor som Alice Babs och Monica Zetterlund dyker naturligtvis också upp! Med tidsenliga kläder och retromikrofoner kommer du garanterat att tro att tidsmaskinen är uppfunnen och att DU fått åka med! Som Smoke Rings Sisters brukar säga: ”It´s gonna be a cat´s meow!

Smoke Rings Sisters
Smoke Rings Sisters bildades 2011 för att göra en enda konsert. Men det blev många fler tack vare personkemi, röstklanger och den gemensamma passionen för jazz och swingeran mellan 1920-1950! Idag är trion ett fullgående swing, jazz och boogie woogietåg som bokas i alla möjliga sammanhang, i hela Sverige! Med gedigna musikaliska bakgrunder och stor erfarenhet jobbar de professionellt och helhjärtat med Smoke Rings Sisters. Visionen är att skapa en sprakande helhetsupplevelse med alltifrån den fantastiska musiken till det rent visuella med moderiktiga, tidsenliga kläder och mikrofoner. De vill vara en sann tidskapsel för sin publik!

Evenemanget sker i samarbete med Ulricehamns Kommun/Kultur.

Biljetter
Biljettpris 250 kr (gratis för barn under 12 år).
Köps på www.folketshusulricehamn.se alt. Ulricehamns Turistbyrå tel 0321-59 59 59.

Även denna gång har bandet tagit hjälp av fantastiske gästdirigent och musikaliska ledaren Juan Ochoa-Echevarria! 

Välkomna – vi ses!

Detaljer

Start:
maj 13, 2017 @ 17:00
Slutar:
maj 14, 2017 @ 19:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Boge Big Band
Visa Arrangör-webbplats