Smoke Rings Sisters

Smoke Rings Sisters

Smoke Rings Sisters
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Trettondagskonsert med bal – Göteborgsoperan med Stardust Big Swing Band, Göteborg

januari 5, 2016 @ 19:00 - januari 6, 2016 @ 01:00

175kr – 595kr

Förra årets Trettondagsbal på Göteborgsoperan var makalöst fantastisk! NU GÖR VI DET IGEN!

På med bästa stassen, lyssna och njut av en magisk konsert! Ta en kort paus med ett glas champagne och virvla in på stora scenen, som vid det här laget förvandlats till ett dansgolv, och dansa loss till tonerna av Wienerkapellet som sedan övergår till ett sprudlande storbandsäventyr med Smoke Rings Sisters, Erik Gullbransson och Stardust Big Swing Band! Låt svetten lacka och dansgolvet glöda!

Utdrag ur Göteborgsopeans beskrivning:
”Konserten är i år en hyllning till det muntra Wien. Sopranen Carolina Sandgren och tenoren Markus Pettersson charmar dig med opera, operett och annan wienermusik. Värd är musikalartisten Lars Hjertner, som du denna säsong också kan se i musikalen Crazy for you. GöteborgsOperans Orkester spelar under ledning av Mika Eichenholz.

Efter konserten förvandlas Stora scenen till en vackert dekorerad balsal. Där bjuder först GöteborgsOperans Wienerkapell upp till dans, för att sedan lämna över taktpinnen till Stardust Big Swing Band med gästartister.

I dansens virvlar syns frackar, smokingar, hellånga sidenklänningar, svarta fodral och kiltar – klä dig i det du tycker är vackert!

Du väljer själv om du vill toppa kvällen med någonting gott från våra menyer. À la carte-restaurangen serverar trerätters, i OperaBaren står en välsmakande buffé uppdukad och i våra caféer kan du handla allt från drycker och smörgåsar till kaffe och bakverk. För dig som vill fortsätta röra dig även när du äter är kvällens mingeltallrik ett gott val. De flesta alternativen måste förbokas, och vi rekommenderar dig att göra det i god tid”

Biljetter bokas via växeln (se telefon) eller på www.biljettforum.se

CA5B0701

Detaljer

Start:
januari 5, 2016 @ 19:00
Slutar:
januari 6, 2016 @ 01:00
Kostnad:
175kr – 595kr
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , , , ,
Webbplats:
http://sv.opera.se/forestallningar/trettondagskonsert-med-bal-2016-2015-2016/

Arrangör

Göteborgsoperan
Telefon:
031-108000
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Göteborgsoperan
Christina Nilssons Gata
Göteborg, 411 04 Sverige
+ Google Map