Smoke Rings Sisters

Smoke Rings Sisters

Smoke Rings Sisters
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vara konserthus: A swingin´ Christmas

december 18, 2018 @ 19:30 - 21:45

A SWINGIN’ CHRISTMAS
Smoke Rings Sisters, Erik Gullbransson och The Dixie Dan Band

De är tillbaka! Vokaltrion Smoke Rings Sisters är minst sagt glada över att komma tillbaka till Vara efter fjolårets succé och återigen möta publiken med sin julkonsert A swingin´ Christmas. Denna gången tar de med sig sin gode vän Erik Gullbransson, den välbekante sångaren som har ena foten i storbandsjazzen och den andra på musikalscenens kant.

Trion bjuder på det allra bästa av både den svenska och amerikanska julrepertoaren från jazzens och swingens guldår. Smoke Rings Sisters sjunger i härliga stämmor och med sig har de även ett par av Västsveriges vassaste jazzmusiker – The Dixie Dan Band!

Du blir bjuden på älskade klassiker såsom Christmas Song, O helga natt, Jingle Bells och Jul, jul, strålande jul men även på en hel del skruvade versioner. Hur låter egentligen Tänd ett ljus i bossa nova-rytmer och kan Vår julskinka har rymt verkligen sjungas som en sensuell blues? Musikalisk, lekfull julstämning när den är som allra bäst!

Välkommen till en sprakande helhetsupplevelse med fantastisk musik, tidsenliga kläder och retromikrofoner. En sann tidskapsel i julens tecken!

Detaljer

Datum:
december 18, 2018
Tid:
19:30 - 21:45
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
https://www.varakonserthus.se/pa-scen/a-swingin-christmas-2/

Arrangör

Vara Konserthus