Snart svänger det i Varberg!

Sweden Swings!

Det blir premiär för oss i Varberg! Tänk att vi aldrig spelat i Varberg! Det ska vi ändra på när vi nu kommer till fina Varberg Teater med en riktig pärla till föreställning: Sweden Swings!

Ett hyllningsprogram till våra mest älskade svenska artister och kompositörer! Tillsammans med Smoke Rings Sisters får du spänna säkerhetsbältet och resa tillbaka till ett sprudlande Sverige mellan åren 1930 och 1960. Du får njuta av jazz, swing och boogie woogies tack vare legendarer som Monica Zetterlund, Hasse & Tage, Alice Babs, Lill-Babs, Povel Ramel, Owe Thörnqvist, Zarah Leander, Sonya Hedenbratt och många, många fler. Till och med Håkan Hellström, Miriam Bryant och Ace of Base dyker upp, om än musikaliskt förklädda till storbands och charlestonversioner.

Det här är musik som vi alla har i ryggmärgen och det är ett hedersuppdrag att få förvalta arvet med glädje, stämsång, lekfullhet, allvar och musikalitet! Konserten arrangeras med stöd av Region Halland – Kultur i Halland som vi fick ett expresstöd av för att kunna genomföra konserten och i samarbete Studieförbundet Bilda.

Självklart har vi med oss våra underbara musiker i The Dixie Dan Band: Dan Lindén tar det piano Martin Olsson kör på det basiska och Anders Josefsson slår på stora trumman!