Äntligen premiär för ”Goddag goddag”!

Den 27 oktober hade vi så ÄNTLIGEN premiär på Hasse & Tage-föreställningen ”Goddag goddag” på Vara Konserthus lilla scen.

Idén till föreställningen föddes i slutet av 2018. Vi i Smoke Rings Sisters kände att vi behövde ett helt nytt program och styrde siktet mot Hasse & Tage som kändes väldigt självklart. Vi ville också ha med några ytterligare artister som kunde tillföra ytterligare dynamik, både sångmässigt och teatermässigt. Mattias Palm och Erik Gullbransson hakade på idén, liksom vår trogne pianist Arne Murby. Så i nästan två år, med inställda premiärdatum titt som tätt, var det så dags igår – tredje gången gillt!

Vi är SÅ glada över mottagandet från den lilla men vänliga Vara-publiken, och vi säger lite osvenskt att vi är ogenerat stolta över den här föreställningen. Hasse och Tages texter och musik bär hela föreställningen och vi försöker förvalta det på bästa sätt.

Kika under våra kommande evenemang för att se var vi uppträder med ”Goddag goddag” härnäst.